Русия е на път да постави Европа и ООН на

...
 
Русия е на път да постави Европа и ООН на
Коментари Харесай

Путин с огнена атака срещу украинските пристанища! Постави нови условия за зърнената сделка

 

Русия е на път да сложи Европа и Организация на обединените нации на колене, като блокира зърнената договорка за свободен експорт. От едно денонощие съветските военни нападат три пристанища в Украйна, блокирайки достъпа на транспортните кораби до основни пристанища, в това число Одеса и Николаев.

" Милиони тонове пшеница са унищожени. Пшеница, която беше планувана за Азия, Африка, Китай... ", съобщи президентът на страната Володимир Зеленски. От МВФ се тормозят, че излизането на Русия от зърнената договорка ще увеличи с големи стойности цените на пшеницата на пазара и също така ще засегне най-бедните страни в света.

И това не е всичко. Руският президент разгласи, че всеки транспортен съд с задграничен държавен байрак, ще се смята за противников, в случай че бъде видян към пристанищата на Украйна, или товари пшеница от украинските земи. Той съобщи, че ще се върне към съглашението незабавно щом останалите страни от Организация на обединените нации лимитират глобите против Русия и обезпечат опция на страната умерено да транспортира хранителни товари до своите пристанища.

Междувременно политически анализатори плануват неотдавнашен завършек на войната сред Русия и Украйна. " Съединени американски щати получиха всичко, което им беше належащо. Те замразиха за десетилетия връзките сред Запада и Русия, стабилизираха стопанската система си и попречиха на Китай да се опре на мощен съдружник при възможен спор. Освен това сложиха кол в колелото на азиатската стопанска система и ускориха възхода си за сметка на Европейски Съюз и останалите страни от Организация на обединените нации. Мирните договаряния са единствено въпрос на време, а опитите да се размразят връзките сред Русия и НАТО ще лишават десетилетия. Освен това те видяха, че има и по-лоши водачи от Путин, които могат да застанат отпред на Русия, по тази причина до края на годината, началото на идната, евентуално войната ще завърши. Единствените същински жертви са бойците от двете страни на фронтовата линия, които дадоха живота си поради политическите ползи на Вашингтон ", разясняват те.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР